Вторник, 14.05.2024, 07:18

Форма входа
Архив записей
Главная » 2011 » Август » 3 » Всеукраїнська кампанія "Залишайся людиною!"
17:06
Всеукраїнська кампанія "Залишайся людиною!"
   1 серпня 2010 року стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія проти домашнього насильства, яка триватиме протягом всього місяця у Києві, Донецьку, Одесі, Львові, Ялті та у нашому Запоріжжі. Ініціаторами заходу виступають Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту та Європейський Союз в рамках програми «Права жінок та дітей в Україні».

200 000 браслетів з надписом «Я проти насильства!» будуть розповсюджуватися у містах України протягом місяця разом із зовнішньою рекламою, просуванням в мережі Інтернет, інформаційними акціями на вулицях та розважальних закладах за участю тисяч громадян. Метою кампанії є досягнення неприйняття домашнього насильства українцями.

«Усі країни світу стикаються з проблемою домашнього насильства. Але саме від ставлення суспільства до цього явища залежить чи зможе жертва знайти допомогу, а кривдник отримати покарання за законом. В Україні гендерні стереотипи та думка, що насильство є суто сімейною справою, глибоко вкоренилися у суспільстві. Євросоюз працює разом з урядом України щоб змінити відношення до домашнього насильства», - заявив Жозе Мануел Пінту Тейшейра, голова Представництва Європейського Союзу в Україні.

У Запоріжжі акція відбудеться 21.09.11 за адресою:  пл.. В. Маяковського з 18.00 до 20.00 години. У програмі заходу:
  • роздача інформаційних довідників «планів безпеки» та буклетів;
  • малинових браслетів та футболок як символів поваги та любові до близьких людей;
  • виступи молодіжних співочих та танцювальних гуртків, команд КВК;
  • флеш-моб як символ об’єднання проти насильства.
Більш детальна інформація за телефонами: 213-88-20/21.

А ми нагадуємо, що зовсім скоро стартує Друга щорічна соціальна акція "Альтернатива. Ми проти насильства!" Основною метою якої є привернення уваги громадськості до проблеми насильства, агресії та байдужості серед шкільної молоді, а також, профілактика насильства в учнівському середовищі.
Про перебіг та результати минулорічного проекту "Альтернатива. Ми проти насильства!" Ви можете ознайомитися тут
Просмотров: 965 | Добавил: fox | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]